Uit welke landen komen de bezoekers van crealientje?

free counters

donderdag 20 mei 2010

De Pinkster drop

Pinksteren is in aantocht en dat betekent dat er weer een ami toy drop wordt gehouden. Na Teuntje, zullen deze keer zelfs 3 van mijn gehaakte vriendjes de spannende reis gaan maken. Van de nieuwe eigenaar van Teuntje heb ik niets mogen vernemen. Jammer, maar ik hoop vooral dat hij toch een goed tehuis heeft gekregen. De komende dagen ga ik nadenken over een geschikte dropplaats voor de komende dropping. Na het Pinksterweekend zal ik laten weten waar dit drietal hun ami toy drop reis zijn begonnen. Als er onder jullie nog meer enthousiastelingen zijn, kun je kijken op de gelijknamige hyves.

5 opmerkingen:

 1. Hai,

  Mijn zoontje en ik waren aan het spelen op de kinderboerderij in Veldhoven toen we op de glijbaan een beertje vonden!
  Kieran was meteen helemaal blij toen ik zei dat hij hem mocht houden en ze heeft wel tien keer van de glijbaan gegleden, nu krijgt ze zeker een plekje in z'n bed bij de andere knuffels.
  Hartstikke leuk zeg!

  Groetjes,

  Judith en Kieran

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Buiten bij de deur van het Ronald McDonald huis in Veldhoven hebben we een heel leuke knuffel gevonden (een amigurumi weet ik nu...) met een briefje eraan. Nu zie ik 'm op deze website terug op de foto! (de kat) Wat een super leuk initiatief zeg! Heeft ie ook al een naam of is het aan de vinder om 'm een naam te geven? Ik ben er heel erg blij mee en zal er goed voor zorgen! :)
  Groetjes,

  Eveliene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Crealientje,
  Heel erg bedankt voor het mooie konijn dat ik gevonden heb bij de kinderafdeling in het maxima ziekenhuis. Het konijn mag lekker bij me in bed slapen en de verpleegsters vinden m ook erg mooi.
  Ik moet binnenkort voor een hartoperatie naar utrecht en zal konijn dan ook meenemen zodat hij lekker bij me kan slapen.
  Een hele dikke knuffel van Morrison (ik ben al 1 jaar) ook groetjes van mijn mama en papa die heel verrast waren met de knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat deze leuke, lieve knuffels ook zo goed terecht komen.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh Kathie, wat een leuk idee, om op deze manier kinderen blij te maken!
  Het is heel erg leuk de reacties te lezen, van de vinders.
  Groeten Creaans

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en dat je een berichtje achter wil laten. Groetjes Crealientje