Uit welke landen komen de bezoekers van crealientje?

free counters

vrijdag 16 juli 2010

juffrouw ooievaar

Sinds een tijdje heb ik weer een nieuwe ontwerpster ontdekt, Ans-@mies. Ze maakt leuke nederlandse haakpatroontjes van super leuke amigurumi dieren en vindt ook steeds weer dingen uit, waarvan ik niet wist dat ze in amigurumi land bestonden.
Terwijl ik Guido de ooievaar nog maar net af heb, ben ik nu al weer helemaal weg van haar nieuwe patroon, Sjakie de stapelslak.Alleen wat is het dan toch jammer dat je je zelf soms even op de rem moet zetten! Zou gelijk het patroontje wel willen kopen, maar ben nog druk hakende aan een leuke baby giraffe en als het nou zo zou zijn dat ik daarna niets meer te doen zou hebben, maar er ligt al een aardig stapeltje leuke patroontjes klaar om nog te doen.
Dus zal Sjakie nog maar even moeten wachten, maar wie weet..............het zou toch wel een geweldig handgemaakt (kraam)cadeautje zijn!

Maar hier eerst dan mijn ooievaar naar het patroon van Guido.Ondertussen zal er vandaag of morgen ook weer een dropping plaatsvinden. Eddie eend zal een plekje gaan zoeken om gevonden te worden door een nieuwe eigenaar. Waar is voor mij ook nog een verrassing, maar hij vindt vast en zeker een geschiktte plaats.

wordt vervolgt.............

1 opmerking:

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en dat je een berichtje achter wil laten. Groetjes Crealientje