Uit welke landen komen de bezoekers van crealientje?

free counters

maandag 4 oktober 2010

Miaauw!

Hebben jullie dat nou ook? Zo`n mand voor al je haakspulletjes waar je momenteel mee bezig bent? En elke keer heb je het voornemen om hem nu netjes te houden en niet teveel te vullen met onafgemaakte werkjes. Nou zo gaat het bij mij dus wel, maar in de praktijk vult die mand zich vaak gauw met vele restjes garen en diverse "knuffel lijkjes" een poot hier, een andere poot daar, een staart van een poes een oor van een beer etc.

Maar ik heb mijn goede voornemens erweer bij gepakt en afgelopen weekend alle onderdeeltjes van deze zwarte kat uit mijn mandje gezocht en in elkaar gezet! Er staat nog veel meer op mijn to do lijstje en ook mijn mandje is nog lang niet leeg, maar voor ik weer verder ga, ben ik eerst een engeltje aan het haken voor een speciaal doel, maar daarover in een volgend blogje meer.

8 opmerkingen:

 1. Ik ken dat gevoel: hier slingeren ook verschillende half-onafgewerkte projecten rond. Elke keer neem ik mij voor om alles eerst af te werken voor ik aan iets nieuws begin, maar dat lukt tot nu toe niet echt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed hoor! Zou ik ook es moeten doen...
  Het is wel een heel lief poesje!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje is dat ook weer. En inderdaad, ik ken het ook. Soms moeten er alleen nog oogjes op of een mondje geborduurd, maar dan heb ik alweer zin om aan een volgend project te beginnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is leuk geworden. knap zo met de oogjes
  Groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en dat je een berichtje achter wil laten. Groetjes Crealientje