Uit welke landen komen de bezoekers van crealientje?

free counters

maandag 5 november 2012

Aangestoken door besmettelijk virus

Even dat ik dat ik er tegen bestand was om dit virus langs me heen te laten gaan. Ik dacht dat voldoende fruit en vitamine C, mij sterk genoeg had gemaakt, maar nee......

Het begon heel lichtjes, maar nu heb ik het besmettelijke virus zwaar te pakken en had het virus mij gisteren volledig in de macht.

Gelukkig is het geen griep virus, maar het Petit Fours virus! De aanstichster van dit zeer besmettelijke virus dat ondertussen al meer dan 65 " slachttoffers" heeft getroffen is Grietje Karwietje. Op haar blog lees je alles over de door haar opgerichte crochet along.

Enkele weken liep ik een aantal Petit Fours achter, maar nu ben ik weer helemaal bij. Even liet ik me weerhouden, omdat ik niet de juiste kleurtjes katoen in huis had en naar mijn idee ook geen kraaltje.
Maar door te spelen met kleurtjes en oude kettingen te gebruiken voor de kraaltjes lukte het ook mij om deze petit fours te bakken. Alleen het vierde petit fourtje is een moeilijk recept dat ik niet echt naar tevredenheid weet af te ronden.

 
 

 


En ja nu komt het zwaarste onderdeel van dit virus. Het wachten tot vrijdag, want dan publiceert Grietje weer een nieuw patroontje op haar blog.

Gelukkig heb ik ondertussen al weer een nieuw werkje onder handen, zodat de symptomen van het petit fours virus wat onderdrukt worden.

5 opmerkingen:

 1. Die zijn heel leuk! Jammer dat je ze niet kan eten hahaha...

  Groetjes Romana
  sowcute.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook die van jou zijn prachtig!
  Als je het nou echt niet redt tot vrijdag, kun je ze nog altijd allemaal nóg een keer maken, bv. om weg te geven of in een ander kleurtje op je eigen schaaltje...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Harstikke leuk dat je meedoet^_^
  Geweldig om te lezen dat je ook 'besmet bent'.

  Groetjes,
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De jouwe zien er ook mooi uit. We zijn al met velen hoor, die besmet zijn. Leuk hé!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kleurtjes heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en dat je een berichtje achter wil laten. Groetjes Crealientje