Uit welke landen komen de bezoekers van crealientje?

free counters

donderdag 18 maart 2010

garen te kort!Dat heb ik weer! Was ik vanmiddag lekker aan het haken geslagen met
mijn kip en heb ik eindelijk het idee dat het wat opschiet, mis ik juist dat ene kleurtje.
Een kast vol wolletjes en een mand vol katoentjes, maar o nee, geen enkele kleur die geschikt is. Dus dat wordt toch weer een nieuw bolletje aanschaffen en dat terwijl ik nog zulke goede voornemens had om eerst eens een goed gat in mijn bestaande voorraad te slaan. Een kip zonder pootjes is toch echt geen optie, dus heb ik echt geen andere keus dan een nieuw bolletje te gaan halen, vinden jullie ook niet?
Wel helemaal vrolijk werd ik bij het zien van het nieuwe nummer van
Hobby Handig, want o wat staan daar leuke gehaakte pannelappen in. Helemaal hip en vrolijk voor de lente, waar ik zo naar verlang. Ze zijn ontworpen door Christel Krukkert en juist haar nieuwe boekje heb ik vanmiddag bestelt. Hopelijk komt het gauw binnen, want ik ben toch zo benieuwd!

2 opmerkingen:

 1. hahaha, Ik ken het....Ik zeg steeds weer en nu maak ik eerst wat van mijn spulletjes op, want je haalt op een gegeven moment zoveel rommel in huis. Maar goed dan kom je ergens en zie die mooie lintjes, dat geweldige stofje, die leuke freubels en daar ga je .... voor je erg in hebt is het afgerekend en sta je weer buiten de winkel haha. Ik denk dat die goede voornemens alleen maar daar zijn om het goed te praten.Maar wat maakt het eigelijk uit, het is toch onze hobby.... succes met je kippetje, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ken ik!
  Gelukkig kun je je kip nu afmaken, ik ben heel benieuwd.
  En wat een leuk boekje is dat!

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en dat je een berichtje achter wil laten. Groetjes Crealientje