Uit welke landen komen de bezoekers van crealientje?

free counters

maandag 15 maart 2010

Paaskalender

Over 3 weken is het alweer Pasen, de belangrijkste christelijke feestdag van het jaar en voor mij vooral het gevoel van het begin van de LENTE. Bij Garnstudio zijn ze vanaf vandaag al in de paasstemming. Iedere dag kun je een luikje van de paaskalender openen, waar je dan een leuk patroontje vindt. Ik ben erg nieuwsgierig wat voor leuks ze dit jaar voor ons in petto hebben. Wanneer je de kalender vorig jaar gemist hebt dan kun je ook hier nog een aantal patronen vinden. Zo ook deze leuke gehaakte kuikentjes die zeker op mijn to do lijstje komen. Alleen juist dat to do lijstje is nou het probleem. Het breidt zich maar uit en er valt amper tegen te haken. Er zijn zoveel leuke patroontjes, dat je soms amper weet waaraan te beginnen. In gedachten ben ik dan ook al weer met heel veel dingen bezig, terwijl ik in werkelijkheid nog druk hakende ben aan mijn muzikale kip. Ondertussen zijn de kop, de vleugels en het lichaam gereed. Hopelijk kan ik nu één dezer dagen op mijn blog het eindresultaat tonen.

4 opmerkingen:

 1. Hallo :-).. ook aangestoken door het haakvirus zie ik :-).. leuke site.. mooie creaties.. haak ze! :-))) Magda/Aurora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zijn ook zoveel leuke dingetjes om te haken.....mijn lijstje wordt ook alleen maar langer. 'k Ben heel benieuwd naar je muzikale kip.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heb ik laatst de kippen ook gezien bij het doorzoeken van mijn Ariadnes.
  Ben benieuwd naar het resultaat.
  Je maakt ook erg leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Crealientje! Wat leuk dat je ook van haken houdt! Ik ga je volgen hoor...
  Je maakt prachtige dingen.
  Groetjes van mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en dat je een berichtje achter wil laten. Groetjes Crealientje