Uit welke landen komen de bezoekers van crealientje?

free counters

donderdag 11 maart 2010

Verslaafd

Het hoge woord moet er maar eens uit, ik kan het niet langer ontkennen. Ik ben verslaafd! Verslaafd aan haken, maar ook naar het zoeken, van dat ene juiste en leukste patroontje. Vooral het haken van de vrolijke granny squares afgelopen weken, hebben daar een steentje aan bij gedragen. Deze gehaakte blokken haken zo lekker weg en het is zo leuk te spelen en te variƫren met de vele kleurtjes wol en patroontjes. Het zal jullie dan ook niet verbazen, dat ik al weer een blok af heb. Deze keer het Stoere vierkant, wederom uit het boek 200 inspirerende patronen van Jan Eaton.

Verder ben ik ook nog steeds bezig met een leuke gehaakte kip, waarover ik hier op deze blog eerder vertelde. De kip vordert gestaag, maar zij wordt wel leuk en dat is toch waar het uiteindelijk om draaid. De paasdagen komen langzaam dichterbij, maar geen zorgen, de aankomende paasdagen viert dit kippetje het paasfeest bij mij!

2 opmerkingen:

 1. Het is ook een heerlijk verslavend werkje om van al die kleine vierkantjes iets leuks te maken, en er zijn zoveel mogelijkheden.
  Ik heb je blog bij mijn favoriten gezet.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is in iedre geval een leuke verslaving en je houd er een mooi blok aan over!
  Ik ben benieuwd naar je kip!
  Groetejs Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en dat je een berichtje achter wil laten. Groetjes Crealientje