Uit welke landen komen de bezoekers van crealientje?

free counters

zondag 29 augustus 2010

zomer update

Het heeft even geduurd, langer dan een maand zelfs. Schandalig, maar hier dan toch weer even een update van mij!

Herinneren jullie je de mistery drop nog? Meerderen van jullie ontdekten de goede plaats, want Eddie eend begon inderdaad zijn dropping in Eersel voor het VVV kantoor. Vorige week kreeg ik een lieve mail met foto`s van de gelukkige vinders en ook hier op mijn blog is een leuk bericht achter gelaten. Echt super leuk! Zo heb ik ondertussen na zes vakantiedrops een score van 50% en blijf ik nog altijd hopen op reacties van mijn overige 3 gehaakte knuffel vriendjes.

Omdat cadeautjes geven zo leuk is en krijgen natuurlijk ook heb ik ook meegedaan aan diverse swaps op het craftyswap forum. Een van de swaps in juli was de zomerswap die ik maakte voor pippelotje en dit werd mijn pakketje.
Heel vervolgens moest pippelotje vervolgens de gastendoekjes swap voor mij maken en dit was haar resultaat waar ik super blij mee ben! Het is helemaal mijn kleurtje en de vlindertjes zijn zo netjes gemaakt! Jammer dat het zo moeilijk zichtbaar is op de foto. Pippelotje bedankt!

En ondanks dat ik niet zo actief ben, kan ik al wel verklappen dat ik begin deze zomer aan de slag gegaan ben om een doosje gehaakte bonbons te vullen voor Zoetiteit. ( hier kun je ook mijn gehaakte gebakjes vinden)
Een heel gepriegel maar het resultaat mag er volgensmij wezen. Ik ben in ierder geval heel erg blij met het resultaat van deze calorie arme tussendoortes. Ik weet dat jullie vast nieuwgierig zijn, maar nog even wachten de foto`s volgen binnenkort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en dat je een berichtje achter wil laten. Groetjes Crealientje